دانلود فایل: خصوصيات ضدعفوني كننده هاي رايج

در حال حاظر فایل کامل و برتر با عنوان خصوصيات ضدعفوني كننده هاي رايج آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

نام فایل :


فرمت : .doc


تعداد صفحه/اسلاید : 1


حجم : 31 کیلوبایت




By
سحر ميرشاهي |
On December
2
,
2006
| In

علوم كشاورزي
|
Rated

دکتر رامین اشرافی
عموما" ضدعفوني كننده ها را مي توان به هفت گروه اصلي تقسيم بندي كرد كه عبارتند از :
1
- الكلها 2- هالوژنها 3- تركيبات چهارتايي آمونياك 4- فنلها 5- قطرانهاي زغال سنگ 6- آلدئيدها 7- عوامل اكسيدكننده
خصوصيات هر يك به شرح زير مي باشد.
الكلها ( ايزوپروپيل يا اتيل الكل )
1- فعاليت ميكروب كشي وسيعي دارند ، فاقد خاصيت خورندگي بوده ولي داراي خاصيت شعله وري مي باشند.
2- به دليل وجود ويژگي تبخير ، فعاليت پس مانده هايشان محدود مي باشند.
3- در صورت وجود مواد آلي ، فعاليت محدودي دارند.
4- عليه باكتريها و اسپور قارچها فعاليت چشمگيري ندارند.
...


مطالب دیگر:
🔗پاورپوینت جایگزین های چربی فرمولاسیون مواد غذایی🔗پاورپوینت كاربرد اصل مومنتوم در جريان كانال هاي باز🔗پاورپوینت بیماری های تنفسی ناشی از کار🔗پاورپوینت خلاصه جلد دوم کتاب دوران پساتجددگرایی، پست مدرنیزم تالیف دکتر حسین رحمان سرشت🔗پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی🔗پاورپوینت خلاصه کتاب حسابداری مالیاتی تالیف محمدرمضان احمدی🔗مجموعه گزارش کارهای آزمایشگاه مقاومت مصالح به همراه جواب پرسش ها🔗پاورپوینت با دانش‌آموزان مصروع (صرع دار) در مدارس چگونه برخورد کنیم؟🔗پاورپوینت خلاصه کتاب اصول ترویج و آموزش كشاورزی تألیف دكتر حسین شعبانعلی ‌فمی🔗پاورپوینت آموزش درس دهم مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی🔗تحقیق مباني نظري و ادبيات پژوهش بانکداری الکترونیکی🔗تحقیق مبانی و پیشینه ارزشیابی آموزش های بلند مدت کارکنان🔗تحقیق توسعه روستایی🔗پاورپوینت شرح بیماری و تغذیه پوکی استخوان🔗پاورپوینت روش تدریس پیشرفته🔗پاورپوینت بیماری های دستگاه گوارش🔗پاورپوینت سيستم هاي اطلاعات مديريت (مديريت سازمان هاي ديجيتالي)🔗پاورپوینت نقش تغذیه سالم در موفقیت ورزشکاران🔗پاورپوینت تحقیق علّی- مقایسه ای🔗پاورپوینت سلامت روان🔗پاورپوینت اهمیت ورزش در دوران بارداری برای بانوان🔗پکیج (پیک آدینه) کاربرگ آموزشی درس به درس پایه سوم ابتدایی🔗جزوه آیین دادرسی کیفری 2🔗جزوه حقوق جزا اختصاصی 3 تایپ شده🔗جزوه آیین دادرسی مدنی 3